Het restaurant is geopend van 1 januari – 10 april en van 10 mei – 28 september 2018.
Gelieve een reservering te maken voor het diner (aanvang 19:30) als u niet in ons hotel verblijft.

Na een actieve of ontspannen dag in de buitenlucht is er niets zo zalig als een lekkere maaltijd in goed gezelschap, begeleid door een mooi glas wijn.

In hotel Le Cassini zijn wij zeer gepassioneerd over het culinaire aspect van uw vakantie. Iedere avond bieden we u een smaakvol en verrassend 3-gangen diner aan. Soms een bekende klassieker, soms een lekkernij uit de omgeving en soms iets op totaal eigen wijze.

In de zomer is ook voor de lunch ons restaurant en terras geopend. Als gast, maar ook als passant, kunt u kiezen uit dagverse gerechten van ons à la carte menu. Voor ieder wat wils, een stevige pasta voor de hongerige fietser en wandelaar, maar ook een frisse salade, een zomerse soep of een van onze andere specialiteiten.

Het gehele jaar door kunt u ook als u niet bij ons logeert in ons restaurant terecht voor uw diner.

We proberen zo veel mogelijk te werken met eerlijke streekproducten die met veel zorg zijn geteeld en die wij met liefde voor u bereiden.

Ook onze wijnen zijn met aandacht geselecteerd en we hopen dan ook voor ieder een passend glas te kunnen serveren. Op onze wijnkaart staan zowel bekende, als lokale en biologische wijnen. Natuurlijk serveren we ook een uitgebreide keuze aan bieren en frisdranken.

Uiteraard houden we rekening met uw eventuele dieetwensen en allergieën. Graag ontvangen we deze bij het maken van uw reservering, zodat wij er op tijd het menu op kunnen afstemmen.

Verzorgd, vers en smaakvol 3-gangen diner (excl. drank): € 28,50 p.p.

Wijn arrangement met een passende wijn bij iedere gang: € 12,50 p.p.