Na de hele wereld over te hebben gezworven ontmoetten we elkaar in het toeristische centrum van de Belgische Ardennen. Maarten was er buitensport instructeur en gepassioneerd kok, Sophia kantoormedewerker en hartelijk manusje-van-alles.

De jaren daarna trokken we als werkende clochards in een oude camper door Europa. Samen runden we verschillende hotels en chalets. Maarten vooral vanuit de keuken en Sophia op de voorgrond bij de gasten. We zijn lang op zoek geweest naar de perfecte plek om ons eigen hotel te beginnen, en in ‘Le Cassini’ hebben we het eindelijk gevonden….

Het is wellicht overbodig te zeggen dat we tijdens uw vakantie met veel passie en plezier meer dan ons best voor u gaan doen. Omdat het zo hoort op vakantie, vinden wij, en omdat we het leuk vinden om u te verwennen tijdens uw welverdiende vakantie.

Maarten zal u verwennen met originele en lekkere diners. Niet alleen komen onze hotelgasten er voor terug, ook de Fransen uit de buurt weten de keuken met enthousiasme opnieuw te vinden. U kunt met Maarten uren over eten en drinken praten, al voelt hij zich het meest op zijn plek in de keuken. Ook is hij ‘chef’ onderhoud van zowel de tuin, terras als eigenlijk het gehele hotel. Hij is dus niet alleen handig met ingrediënten, maar ook een handige klusser. Naast koken heeft Maarten een passie voor de buitensport. Hij zou graag wat meer willen fietsen en eigenlijk ook de piste op om te skien of te snowboarden. Wie weet krijgt u hem ‘zo gek’ om met u een col te gaan beklimmen of een tochtje op de pistes te maken!

Sophia zal niet rusten tot u voldaan in de relaxstoel op het terras of in de bar zit. Met haar goedlachse enthousiasme en haar oneindige energie is geen vraag voor haar teveel. Ze zal er alles aan doen om uw verblijf zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken. Ze vind het heerlijk om met u te kletsen over uw ervaringen van de dag en eigenlijk over al het andere ook. Ondanks dat Sophia vooral in haar gasten geïnteresseerd is, kunt u haar maar beter niet naar haar ervaringen in Afrika vragen want dan raakt ze niet uitgepraat! Ze houdt van eten (dat komt goed uit!) en als ze tijd heeft gaat ze graag wandelen. En, niet te vergeten, ze heeft een grote liefde voor dieren. Ze zal u dan ook zeker op de hoogte houden als ze weer ‘iets wilds’ gespot heeft.

We hebben beide de liefde voor het vak van huis uit meegekregen. Maartens familie leeft in de keuken met muren van kookboeken waarin zoveel mogelijk zelfvoorzienend uit de tuin (inclusief de kippen) wordt gegeten. Sophia kan alle etiquetten opdreunen dankzij jarenlange ‘thuisstudie’ gegeven door haar ouders. Ook daar was en is nog steeds de aanvang van de borrel in de namiddag en een rijkelijke maaltijd aansluitend het hoogtepunt van de dag.

Wij hopen u binnenkort als gast te ontvangen!

Sophia en Maarten b